در ادامه میخوانید...
- ایده تولید محتوا بدون چهره اینستاگرام و یوتیوب
- جایگزین کردن ویدیوهای استوک و صحبت روی آنها
- استفاده از کاراکترهای هوش مصنوعی
- دوبله یا زیرنویس کردن ویدیوهای خارجی
- ساخت انیمیشن
- تولید محتوای متنی؛ بهترین ایده تولید محتوا بدون چهره
- برنامه بلاگری بدون چهره
- جمعبندی؛ ایده تولید محتوا بدون چهره
- سوالات متداول
- ۱. آیا تولید محتوا بدون چهره هم میتواند پولساز باشد؟
- ۲. بهترین ایده تولید محتوا برای چهره کدام است؟
- ۳. بهترین برنامه بلاگری بدون چهره کدام است؟

برای تولید محتوا راههای مختلفی وجود دارد و همیشه الزامی به نشان دادن چهره نیست. بسیاری از افراد تولید محتوا بدون چهره را ترجیح داده و علاقهای به شهرت یا شناختهشدن توسط دنبال کنندگانشان ندارند؛ اما باید بدانید که ایده تولید محتوا بدون چهره، باید بینقص و کاملا یونیک باشد. بهطوری که فقدان ارتباط احساسی عمیق با بازدیدکنندگان را بهکلی پوشش دهد.
در ادامه این مطلب به چندتا از نابترین ایدهها و تکنیکهای تولید محتوا بدون چهره خواهیم پرداخت. اگر شما هم میخواهید وارد دنیای تولید محتوا شده اما اثری را از هویت واقعی خود بهجا نگذارید، تا انتها با ما همراه باشید.
ایده تولید محتوا بدون چهره اینستاگرام و یوتیوب
قبل از اینکه به معرفی و توضیح ایدهها بپردازیم، لازم است بدانید که این ایدهها لزوما مرتبط با درونمایه محتوا نیستند؛ بلکه تکنیکهایی خلاقانه هستند که شما میتوانید با استفاده از آنها، هر نوع محتوایی را در هر حوزهای بدون نشان دادن چهرهتان تولید و منتشر کنید. اگر به دنبال ایدههایی هستید که مرتبط با درونمایه و موضوعات تولید محتوا باشند، بهتر است که به مقاله ایده تولید محتوا مراجعه کنید.
با در نظر داشتن محیط اپلیکیشن اینستاگرام و یوتیوب و انتظاراتی که بازدیدکنندگان دارند، میتوانید از هرکدام از ایدهها و تکنیکهایی که در ادامه مطرح شدهاند به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.
جایگزین کردن ویدیوهای استوک و صحبت روی آنها
ویدیوهای استوک به ویدیوهایی گفته میشود که حق کپی رایت ندارند و تولیدکنندگان آنها، این ویدیوها را بهصورت رایگان برای استفادههایی همچون تولید محتوا بدون چهره منتشر کردهاند.
شما میتوانید برای هر محتوایی که درنظر دارید، یکسری ویدیو استوک مرتبط دانلود کرده و سپس، روی آنها صداگذاری کنید. برای مثال اگر میخواهید محتوایی درمورد «تاریخچه خلیج فارس» بسازید، میتوانید ویدیوهای استوک مرتبط با خلیج فارس را دانلود کرده، متن خود را آماده کنید و سپس متن را خوانده و صدایتان را روی ویدیو قرار دهید.
وبسایتهای زیادی هستند که میتوانید از طریق آنها به مجموعهای غنی از ویدیوهای استوک دسترسی داشته باشید. تعدادی از این سایتها عبارتاند از:
- Pexels: ویدیوهای استوک رایگان با کیفیت بالا، مناسب برای پروژههای تجاری و شخصی بدون نیاز به ذکر منبع.
- Pixabay: مجموعهای از ویدیوهای استوک رایگان با رزولوشن تا 4K، قابل استفاده بدون نیاز به مجوز.
- Videezy: ویدیوهای استوک رایگان و پریمیوم، با گزینههای متنوع برای پروژههای خلاقانه.
- Coverr: ویدیوهای استوک رایگان با تمرکز بر پسزمینههای ویدیویی، مناسب برای وبسایتها و ارائهها.
- Mixkit: ویدیوهای استوک رایگان با کیفیت حرفهای، بدون نیاز به ثبتنام و مناسب برای استفاده تجاری.
اگر بخواهید کمی بیشتر هویتتان را پنهان کنید و نهتنها از چهره، بلکه از صدای خود هم برای تولید ویدیو استفاده نکنید، میتوانید از مدلهای هوش مصنوعی تبدیل متن به صوت استفاده کنید.
تعدادی از ابزارهایی که میتوانند متنهای فارسی را با دقت خوبی بهصورت صوتی در بیاورند به شرح زیر هستند:
در ادامه چند سایت هوش مصنوعی که از زبان فارسی برای تبدیل متن به صدا پشتیبانی میکنند، بهصورت بولتپوینت معرفی شدهاند:
- ir: سرویس آنلاین تبدیل متن به گفتار با پشتیبانی از زبان فارسی، صداهای متنوع زن و مرد، و امکان تنظیم سرعت خواندن. مناسب برای تولید پادکست و محتوای صوتی با قیمت اقتصادی.
- ai (آواشو): ابزار رایگان تبدیل متن به گفتار فارسی با صداهای طبیعی و روان. ایدهآل برای تولیدکنندگان محتوا و توانیابان، با قابلیت ارائه فایل صوتی برای استفاده مجدد.
- com: پلتفرمی با بیش از ۱۴۰۰ صدای هوش مصنوعی، پشتیبانی از فارسی و امکان افزودن جلوههای صوتی مانند شادی یا عصبانیت. مناسب برای ویدئو، آموزش و ارائهها.
- io: ارائهدهنده صداهای باکیفیت در بیش از ۱۴۰ زبان از جمله فارسی. مناسب برای تولید محتوای حرفهای مانند پادکست و ویدئوهای تبلیغاتی.
- com: پشتیبانی از زبان فارسی با دو صدای زن و مرد، مناسب برای تولید روایتهای صوتی و ویدئو. از فرمتهای مختلف متنی مانند txt و docx پشتیبانی میکند.
بدینصورت نهتنها چهره، بلکه صدای خود را نیز مخفی نگه میدارید.
استفاده از کاراکترهای هوش مصنوعی
در صورتی که به دنبال ایده تولید محتوا بدون چهره هستید، اما صرفا میخواهید که چهره خودتان را بهنمایش نگذارید، استفاده از کاراکترهای هوش مصنوعی گزینه بینظیری است. وقتی که از کاراکترهای هوش مصنوعی صحبت میکنیم، به چهرههایی اشاره داریم که کاملا مانند یک انسان هستند اما توسط هوش مصنوعی تولید شدهاند. در صورتی که بتوانید صداگذاری مناسبی روی این کاراکترها انجام دهید، تفاوت چندانی با یک انسان نداشته و در بسیاری از مواقع ممکن است که حتی با یک شخصیت واقعی نیز اشتباه گرفته شوند.
با استفاده از سایتهای زیر میتوانید نسبت به ساخت چنین کاراکترهایی اقدام کنید:
- io: امکان ایجاد آواتارهای انسانی واقعگرایانه با بیش از 230 کاراکتر و پشتیبانی از 140+ زبان، از جمله فارسی. میتوانید اسکریپت متنی وارد کنید، آواتار انتخاب کنید و ویدیوهای حرفهای برای آموزش، بازاریابی یا ارائه تولید کنید.
- com: پلتفرمی برای ساخت ویدیوهای حرفهای با آواتارهای هوش مصنوعی قابلتنظیم. پشتیبانی از 40+ زبان و 300+ صدا، با امکان سفارشیسازی ظاهر، حرکات و پسزمینه. مناسب برای ویدیوهای تجاری و شبکههای اجتماعی.
- io: ابزار ساخت ویدیو با آواتارهای هوش مصنوعی و پشتیبانی از 75 زبان، از جمله فارسی. امکان تبدیل متن به ویدیو، استفاده از قالبهای آماده و ایجاد ارائههای تعاملی برای آموزش و بازاریابی.
- DeepBrain AI (AIStudios.com): ارائه آواتارهای انسانی واقعگرایانه با پشتیبانی از 80+ زبان، از جمله فارسی. امکان ساخت ویدیوهای آموزشی و بازاریابی با استفاده از متن و صداهای طبیعی. همچنین قابلیت ایجاد آواتار سفارشی با وبکم یا گوشی فراهم است.
- ai: امکان ایجاد آواتارهای سفارشی با استفاده از 20 دقیقه فیلم از کاراکتر موردنظر. پشتیبانی از 60+ زبان و مناسب برای ویدیوهای داخلی سازمانی، آموزش و ارائههای جذاب.
مزیت بزرگی که این کاراکترها دارند، این است که احساس صمیمیت و طبیعی بودن بیشتری را به بازدیدکنندگان ارائه میکنند؛ البته در صورتی که بتوانید یک کاراکتر طبیعی را ایجاد کنید.
دوبله یا زیرنویس کردن ویدیوهای خارجی
تقریبا در هر موضوعی که بخواهید تولید محتوا کنید، از قبل، محتواهای انگلیسیزبان زیادی تولید شدهاند. این امکان وجود دارد که از این ویدیوها استفاده کرده و آنها را دوبله یا زیرنویس کنید. البته در چنین موقعیتی باید به قوانین کپی رایت احترام گذاشته و آنها را رعایت کنید.
ساخت انیمیشن
خوشبختانه بهلطف ابزارهای مختلفی که ابدا شدهاند، امروزه ساخت انیمیشن کار چندان دشواری نیست. ساخت انیمیشن، یک ایده تولید محتوا بدون چهره محسوب میشود که امکان برندسازی را نیز فراهم میکند؛ چراکه میتوانید استایل و هویت مشخصی را برای انیمیشنهای خود در نظر بگیرید.
تعدادی از بهترین سایتهایی که میتوانید با استفاده از آنها انیمیشن بسازید عبارتاند از:
- Animaker: پلتفرمی ساده با قالبهای آماده و کاراکترهای قابلتنظیم برای ساخت انیمیشنهای 2D. پشتیبانی از زبان فارسی برای متن و امکان خروجی ویدیو با کیفیت بالا. مناسب برای ویدیوهای آموزشی و بازاریابی.
- Powtoon: ابزار آنلاین برای ایجاد انیمیشنهای ساده و ارائههای متحرک با رابط کاربری کشیدن و رها کردن. شامل قالبهای متنوع و امکان افزودن صدا و متن. مناسب برای مبتدیان.
- Vyond: پلتفرمی حرفهای با رابط کاربری ساده برای ساخت انیمیشنهای تجاری و آموزشی. دارای کاراکترهای قابلتنظیم و انیمیشنهای آماده. پشتیبانی از زبانهای مختلف برای متن.
- Moovly: ابزار ساخت انیمیشن و ویدیو با کتابخانهای از تصاویر، صداها و قالبهای آماده. رابط کاربری ساده و مناسب برای انیمیشنهای تبلیغاتی و شبکههای اجتماعی.
- Biteable: پلتفرمی برای ساخت انیمیشنهای کوتاه و ساده با استفاده از قالبهای آماده و انیمیشنهای از پیش طراحیشده. ایدهآل برای ویدیوهای سریع شبکههای اجتماعی.
دقت داشته باشید که بهرهگیری از خلاقیت و ساخت انیمیشنهایی جذاب، کلید اصلی موفقیت در این حوزه هستند.
تولید محتوای متنی؛ بهترین ایده تولید محتوا بدون چهره
دقت داشته باشید که دنیای دیجیتال مارکتینگ صرفا به تولید ویدیو محدود نمیشود؛ بلکه محتوای متنی نیز نهتنها امروزه، بلکه از سرآغاز فراگیر شدن اینترنت یکی از کلیدیترین انواع تولید محتوا بهحساب میآید.
علاوهبراین درصورتی که خودتان قصد تولید محتوای متنی را نداشته باشید، میتوانید با پرداخت هزینهای معقول از خدمات تولید محتوای متنی بهرهمند شوید. با یک مقایسه ساده، میتوان متوجه شد که قیمت تولید محتوا متنی در مقایسه با سایر انواع محتوا، بسیار ارزان و بهصرفهتر است.
برنامه بلاگری بدون چهره
اگر تولید محتوای متنی نظر شما را نیز بهخود جلب کرده و میخواهید در یک پلتفرم بهجای ساخت ویدیو، به بلاگری مشغول شوید، میتوانید اپلیکیشنها و سایتهای مختلفی را انتخاب کنید. در ادامه به معرفی چند برنامه بلاگری بدون چهره پرداختهایم.
- Medium: پلتفرمی برای انتشار مقالات حرفهای با تمرکز بر محتوای متنی باکیفیت، مناسب برای نویسندگان و بلاگرها.
- Media: سایتی برای انتشار داستانها و مقالات با امکان کسب درآمد از بازدیدها، مناسب برای نویسندگان خلاق.
- Quora: پلتفرمی برای پاسخ به سؤالات کاربران در موضوعات مختلف، ایدهآل برای اشتراک دانش و بلاگری متنی.
- Reddit: شبکهای از انجمنهای موضوعی برای انتشار پستهای متنی و بحث، مناسب برای تعامل با مخاطبان خاص.
- X: پلتفرمی برای انتشار پستهای کوتاه متنی و چندرسانهای، مناسب برای بلاگری سریع و تعاملی.
- Virgul: پلتفرم ایرانی برای انتشار مقالات و داستانهای متنی، مناسب برای بلاگرهای فارسیزبان.
- Telegram: اپلیکیشن پیامرسان با قابلیت ایجاد کانال برای انتشار محتوای متنی و چندرسانهای، ایدهآل برای بلاگری مستقیم.
با بهرهگیری از این اپلیکیشنها و سایتها، شما نیز میتوانید نسبت به تولید محتوا بدون چهره اقدام کنید.
جمعبندی؛ ایده تولید محتوا بدون چهره
در این مطلب سعی کردیم تا بهترین ایدههای تولید محتوا بدون چهره را زیر ذرهبین قرار دهیم. برای ورود به دنیای تولید محتوا، حتما نیازی نیست که چهره خود را نیز به بازدیدکنندگان نشان دهید؛ بلکه میتوانید با بهرهگیری از تکنیکهایی مانند استفاده از ویدیوهای استوک، بهکار بردن کاراکترهای هوش مصنوعی، ساخت انیمیشن و…، نسبت به تولید محتوا بدون چهره اقدام کنید. اگر شما هم فکر میکنید که ایدههای نابی را برای این سبک از تولید محتوا در ذهن دارید، پیشنهاد میکنیم که آنها را در بخش نظرات مطرح کرده تا سایر کاربران نیز بتوانند از آنها بهرهمند شوند.
سوالات متداول
۱. آیا تولید محتوا بدون چهره هم میتواند پولساز باشد؟
بله؛ درصورتی که تولید محتوا به شکلی اصولی و استراتژیک انجام شود، فارغ از اینکه شامل چهره نیز باشد یا خیر، میتواند درآمد خوبی را بههمراه داشته باشد.
۲. بهترین ایده تولید محتوا برای چهره کدام است؟
هرکدام از ایدههای تولید محتوای بدون چهره ازجمله ساخت انیمیشن، دوبله و زیرنویس کردن ویدیوهای خارجی و… میتوانند ایدهای کارآمد باشند.
۳. بهترین برنامه بلاگری بدون چهره کدام است؟
پلتفرمهای زیادی ازجمله medium یا vocal.media وجود دارند که بدون چهره و صرفا با استفاده از محتوای متنی، میتوان در آنها به تولید محتوا و کسب درآمد مشغول شد.
بدون دیدگاه